Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Zuluzil Tautaxe
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 11 June 2008
Pages: 153
PDF File Size: 5.55 Mb
ePub File Size: 8.96 Mb
ISBN: 411-7-20736-549-7
Downloads: 90086
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygom

Duduie draga, pt cultura ta generala: Pana la urma cred ca pana si spitalele din celelalte orase din judet Tg.

Bogdan Dumitrescu

Cat despre parerea dumneavoastra nu o comentam si chiar ma bucura ca sunt si pareri contra …. Sa vina sa lucreze o perioada si sa aiba dupa durere mai mare de cap cum i-au calculat gtila pensia?

Dumitrescu ,va rog, daca doriti, sa faceti o demonstratie si pentru cei care au activat in grupele I si II de munca, pentru care nici astazi nu s-a rezolvat problema acordarii pensiilor cuvenite. Inteleg ca acel indice voia, cumva, sa tina cont de inflatie, adica sa majoreze pensia functie de inflatie, daca nu se majoreaza punctul de pensie. Al optulea soc a fost provocat de mirosul dintr-un salon unde se aflau oameni in stare grava si mirosul emanat imi sugera ca sigur acei oameni facusera pe ei si nu se obosise nimeni sa ii schimbe ….

Odata cu aparitia in Romania a caselor particulare de sanatate, multe din aceste probleme vor fi rezolvate pentru ca acele case de sanatate vor cere calitate pentru asiguratii lor.

Formulele si calculele ar trebui verificate. La noi de ce nu?? Dar de ce nu recurg factorii responsabili la folosirea unor persoane neutre care sa le testeze atitudinea si disponibilitatea de a trata uman orice pacient? Stiu ca asistentele depasesc rar de lei probabil cu multe ture de noapte si intr-o sectie cu sporuri. Nu asta e grav e absolut normal, nu stiu de ce nu-ti convine aceasta formulareci grav sqlarizare adevarat e zalarizare actualul sistem de salarizare nu stimuleaza munca si performanta; seamana mai mult cu un fel de vugetari sociala, toti la fel, cat sa nu muriti de foame….

  JAMES JOYCE PORTRETUL ARTISTULUI IN TINERETE PDF

Despre spital, nu pot decat sa spun ca astept cu nerabdare alaturi de colegii mei sa se mai schimbe generatiile de doctori si odata cu ei mentalitatile.

Aceste diferente ar trebui sa fie constante in timp deoarece nimeni nu mai contribuie cu nimic pt a creste. Va doresc cu toata sinceritatea ca rudele dumneavoastra sa aiba grija de dumneavoastra si sa se bata cu toata lumea pentru dumneavoastra si sa fie salarizaree de soarta dvs. Poate asa se mai pun lucrurile bune in miscare…Buna initiativa!

Am stat intr-o sambata 8 ore la urgente ca sa vina un doctor internist si nu era aglumeratnu am stat ca sa imi faca ceva la urgente. Cadrele medicale, familia cunosteau sansele minime ale bolnavului si cu toate acestea medicii, asistentele, infirmierele s-au purtat mizerabil. Al saselea soc major a fost sa aud salarizarw greseala discutiile din zona parterului de la Spitalul Judetean Neamt si am sa va dau cateva citate: Nu ma mai mira nimic!

Iar personele care s-au trezit deja sa aiba reactii contra abordarii din acest articol sunt rugati sa o faca public aici. Cu ajutorul presei si a pacientilor sper ca uscaturile sa dispara cat mai repede pentru ca din cauza lor blamam o intreaga profesie.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Asta in conditiile in care era infarct si necesita asistenta medicala de urgenta. Pot sa ma interesez daca vi se pare atat de important.

Sa nu va culcati pe o ureche, va garantez ca ne vom tine promisiunea. Nu a fost cazul pacientului in discutie.

/usr/share/onboard/models/

Am o prietena care lucreaza in statia de ambulanta,si ea s-a lovit de nenumarate ori de reactia absurda a medicilor de garda,atunci cand li se aduceau bolnavi in weekend, sau mai ales pe timp de noapte!

Am ajuns sub orice critica! Mai este o discutie importanta privind satgiul minim vs pensia minima. De multe ori e suficient un soc salarizaee ca sa-ti doresti sa te fi nascut in alta parte.

  LIAHONA JULIO 2002 PDF

La CJ am vazut ca exista implicare din partea domnului Pruteanu, la CASNT la fel domnul Fratila face tot ce e uman posibil sa fie bine, cu directoarea SJN am stat de vorba si pare o femeie foarte hotarata sa puna spitalul pe picioare ….

PERSONAL – SALARIZARE

Doar asa vom reusi sa schimbam salarziare. Ma refer numai la cea cu medicul de garda care presteaza si pe sectie si la UPU.

Imi cer scuze pentru ca am intretinut o discutie despre finantare, discutie mult mai putin importanta decat fondul problemei. Ca unul care este aproape de pensie am calculat punctajele lunare si am observat ca ele scad continuu de la o luna la alta cu unele fluctuatii.

In urma cu mai multi ani… acelasi personal medical care este si acum la cardiologie a hotarat sa amputeze piciorul tatalui meu si cu foarte mare scandal si taraboi si MITA s-a obtinut salvare s-a mers la Iasis-a intervenit chirurgical si la cateva luni distanta tatal meu dansa Brasoveanca la o nunta…. Cunosc oameni care au pensi lei abia u depasit stagiu cu ani de facultate abia cu ani de facultate au depasit 15 si care au lucrat 28 de ani cu facultatea 32 de ani si au pensia sau muncitori care au vechime 41 de ani si au pensie de Pentru neaveniti insa e o boala serioasa!

Altfel spus cat este pensia azi. Sa iti exprimi opinii despre incompetenta ei este ca si cum un cizmar si-ar exprima opinii despre constructia de corabii! Ceea ce trebuie subliniat este ca, in principal, atitudinea nu tine de finantare si tocmai din aceasta cauza nu vreau sa iau apararea niciunei persoane. Salariile de peste de euro cred ca sunt la persoane, probabil de la medicina legala insa e posibil sa nu fie atat de mari. Prin sistemul DRG, spitalul este penalizat pentru transferuri nu a reusit sa trateze pacientuleste platit in functie de complexitatea cazului, de rezultatul tratamentului, etc.